05 Jan

Mooi Verzorgt Wit Gebit Met Een Prothese of Kunstgebit

prothese gebitZorg omtrent het krijgen van een mooi gebit.

Kronen en bruggen

Bij Vink Dental bent u op het juiste adres voor de nieuwe aanschaf van kronen en bruggen voor uw gebit. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en technieken, bent u gegarandeerd op goede kwaliteit en zit er vijf jaar garantie op, mocht er iets misgaan.
Het is mogelijk om de kroon/brug te laten plaatsen door onze gespecialiseerde tandarts of door uw eigen. Kiest u voor onze tandarts, dan wordt er eerst een behandelplan gemaakt, zodat u weet wat u kunt verwachten.
Wanneer u uw voorkeur heeft aangegeven voor eigen tandarts, dan verzorgd de tandtechnicus van ons de gehele procedure omtrent nieuwe kroon/brug.

Gebitsprothese

Komt u in aanmerking voor een gebitsprothese, bent u bij ons, Vink Dental, van harte welkom.
Eerst zal er een controle plaatsvinden bij onze tandarts. Als er geen bijzonderheden worden opgemerkt omtrent uw mond, worden er afdrukken gemaakt. Er volgen hierna nog drie afspraken, voordat u het uiteindelijke resultaat kunt bewonderen in de vorm van een proefprothese. Mocht u deze goed bevallen, dan volgt de laatste afspraak waarbij u de definitieve prothese kunt ophalen.

Facings

Wanneer er een tand of tanden niet mooi van vorm zijn en/of de kleur niet goed past bij de overige tanden, kan het raadzaam zijn om gebruik te maken van een facing. Dit is een dun schildje dat op de tand/en kan worden geplakt.
U kunt hiervoor bij onze kliniek ‘Vink Dental’ langskomen of het bij uw eigen tandarts laten uitvoeren. Welke keuze u ook maakt, wij zorgen ervoor dat u de juiste behandeling krijgt en kan worden uitgevoerd.
Na het behandelplan te hebben opgemaakt, wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit en wordt de desbetreffende tand/en geslepen. Als dit alles in orde is, komt er een soort ‘proef’ facing op de tand/en en wordt de echte in de maak gezet. Eenmaal klaar, wordt hij op de desbetreffende tand/en geplaatst.

Tanden bleken, nu ook zelf te doen thuis of in een kliniek

Jaar in jaar uit krijgen de tanden te maken met tandaanslag, waardoor de witte kleur er wat vanaf gaat. Wanneer u graag uw oude vertrouwde witte kleur terug wilt hebben, kunt u nu ook thuis aan de slag!
Op onze website: www.123wit.nl, heeft u ruime keuze uit de aangeboden producten. Allen uiterst veilig in gebruik, aangezien er in de bleekgel maar 0,1% peroxide zit. Deze laatste is gebaseerd op de richtlijnen omtrent het bleken van de tanden, waardoor schadelijke gevolgen voor uw lichaam zijn uitgesloten.
Door de goede instructies, welke worden meegeleverd met het gekozen bleekproduct, kunt u nu thuis zelf aan de slag. Dit bespaart u een hoop geld en u krijgt er iets moois voor terug!

Professioneel bleken van de tanden

Wilt u het bleken van uw tanden liever overlaten aan een professional, dan nodigen wij u graag uit in onze tandartspraktijk te Mierlo. De behandeling bestaat allereerst uit een consult, waarbij de tandarts kijkt of de tanden geschikt zijn om te bleken en uiteraard welke bleekgel voor uw tanden is weggelegd.
Door middel van een afdruk te laten maken van uw gebit om hier een soort bitje van te maken, welke op uw tanden aansluit, kan er zo nauwkeurig mogelijk te werk worden gegaan.