11 Dec

Heeft je project een webdesigner of WordPress ontwikkelaar nodig?

Als het gaat om het bouwen van nieuwe websites of het updaten van bestaande sites, Google optimalisatie Nijmegenweten de meeste mensen niet welke professionals ze moeten inhuren om de klus goed te klaren.

Je hoeft niet het risico te lopen dat je de verkeerde persoon in dienst neemt; je hoeft alleen maar te weten hoe je je webbehoeften kunt vergelijken met de diensten die professionals je kunnen bieden. In het algemeen, vallen de beroepen in drie categorieën: Back-end ontwikkelaars, front-end ontwikkelaars, en de ontwerpers websites.

Drie categorieën van webprofessionals

Back-end ontwikkelaars

Back-end ontwikkelaars zijn in wezen computerprogrammeurs die zich richten op het creëren van webapplicaties. Zij kunnen contentmanagementsystemen, beveiligingsfuncties en tools voor gegevensbeheer maken.

Het hebben van een goede back-end ontwikkelaar geeft website-eigenaren de veiligheid en flexibiliteit die ze nodig hebben om hun sites draaiende te houden, informatie over gebruikers te verzamelen en gebruikers toegang te geven tot specifieke profielen.

Front-end ontwikkelaars inhuren

Front-end ontwikkelaars hebben meer ervaring met het creëren van tools die de ervaring van de gebruiker zullen verbeteren. Als je een ontwerpconcept hebt dat op meerdere browsers en computers moet werken, dan moet je een front-end ontwikkelaar inhuren.

Consistentie is hier van groot belang, en het ontwerp van de site moet schaalbaar genoeg zijn om alle soorten gebruikers aan te spreken. Dit betekent dat het niet uitmaakt of de gebruiker zich op een desktop bevindt of de site op afstand benadert via een tablet met een mobiele of satelliet internetverbinding, de algemene ervaring moet hetzelfde blijven.

Webdesigner inhuren

Webdesigners hebben meestal minder ervaring met computerprogrammering. Ze kennen misschien de basisprincipes van HTML, CSS en andere veelgebruikte tools, maar ze zijn niet de mensen op wie je wilt vertrouwen als je iemand nodig hebt om een website te bouwen.

Zij zijn echter wel de mensen die je nodig hebt om professionele afbeeldingen te maken die de bezoekers van je site zullen aanspreken. Webdesigners kunnen ook een totaalconcept maken dat de ontwikkelaars vertelt waar ze de navigatiefuncties moeten bouwen.

Een teambenadering

Vaak moeten bedrijven webteams inhuren die kunnen samenwerken om websites te maken. Een betrouwbaar webteam zal ten minste één ontwikkelaar en website ontwerper hebben. De beste hebben vaak meerdere ontwikkelaars en ontwerpers die kunnen samenwerken om een website te maken die past bij de unieke zorgen van de klant.

Nu, als je nog steeds vastzit voor het selecteren van de juiste professional, ben je hier op de juiste plaats….Neem vandaag nog contact op met JPS Media!

04 Jul

Wat is ICT netwerkbeheer?

In bedrijven is doorgaans een computernetwerk aanwezig. Natuurlijk wil je dat je lokale verbindingen en de verbindingen met de buitenwereld goed functioneren. Bovendien moeten de verbindingen in je netwerk beschikken over voldoende capaciteit. Hoe kun je garanderen dat je netwerk optimaal functioneert? Door gebruik te maken van de diensten van een  professionele netwerkbeheerder.

 

De taken van een netwerkbeheerder

Wat kan een professionele netwerkbeheerder doen? Hij kan:

  • Een netwerk voor je bedrijf ontwerpen.
  • De mensen binnen je bedrijf die het netwerk moeten opzetten en implementeren ondersteunen.
  • Zorgen voor de beveiliging van het netwerk en van databases.
  • Adviseren over de aanschaf van hard- en software.
  • Onderhandelen over de bestellingen bij leveranciers van hard- en software.
  • Problemen oplossen waar de gebruikers van het netwerk mee worden geconfronteerd.
  • Externe bewakingssystemen kritisch in de gaten houden.
  • Zorgdragen voor het updaten van de antivirus, de firewall en de spyware.
  • Bepalen welke gebruikers toegang hebben tot het netwerk en wat ze mogen doen.

Je kunt het netwerkbeheer uitbesteden

Heb je een eigen bedrijf dat groeit. Je merkt dan dat je steeds meer computers en servers nodig hebt. Wellicht heb je niet de kennis in huis om het netwerk goed te beheren en te onderhouden, of heb je niet voldoende tijd om je te verdiepen in de laatste technologische ontwikkelingen. Je kunt dan overwegen om het netwerkbeheer uit te besteden. Je werknemers kunnen zich dan richten op de werkzaamheden waar ze goed in zijn. De ingehuurde netwerkbeheerder zorgt ervoor dat er geen storingen optreden. Je werknemers hebben dus geen last meer van storingen of vertragingen. Bovendien zorgt de netwerkbeheerder ervoor het netwerk goed is beveiligd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat verkeerde personen vertrouwelijke bedrijfs- en persoonsgegevens kunnen raadplegen.

 

Op zoek naar een professionele netwerkbeheerder

Wil  je geen omkijken meer hebben naar het netwerk binnen je bedrijf? Dan moet je Op zoek naar een professionele netwerkbeheerder die je ontzorgt, dus naar een netwerkbeheerder die je netwerk levert, installeert en onderhoudt. Wie op zoek is naar een netwerkbeheerder in de omgeving van Nijmegen moet zeker de website spete.nl  raadplegen. De professionals van spete.nl ICT Diensten zorgen voor een stabiel netwerk binnen je bedrijf. Door de betrouwbare internettoegang beschik je over sneller internet. Je hebt geen last van traagheid en het netwerk is bijna altijd beschikbaar. Bovendien zorgen onze professionele netwerkbeheerders voor een optimale beveiliging van je bedrijfsgegevens. Alle reden dus om vandaag nog contact op te nemen met spete.nl ICT Diensten.

20 Jun

WordPress website laten maken door de kundige webdesigners uit Enschede

U wil graag een eigen website of uw huidige website verbeteren? U wil graag wat hoger scoren in Googlesea_slider omdat uw klanten uw site niet goed kunnen vinden? Of u vind het erg lastig om uw site up-to-date te houden met allerhande moeilijke menu’s en programma’s?

WordPress websites zijn makkelijk zelf te beheren!

Een WordPress website laten maken is de oplossing voor u! Een WordPress website beheren is immers heel eenvoudig. Kunt u met Microsoft Word werken? Kunt u met Facebook werken? Dan kan u zeer waarschijnlijk ook een WordPress website goed beheren. Zeker als u voor de juiste technische begeleiding kiest. Eigenlijk is er maar één ding moeilijk aan een WordPress site, en dat is de site maken en technisch onderhouden.

Onderhoud WordPress websites

U kunt uw teksten gewoon kopiëren uit Word en in de website plakken wanneer u de “What You See Is What You Get” (WYSIWYG) editor. Ook plaatjes kunt u gewoon verslepen van op uw bureaublad en gewoon zo in de tekst plaatsen. Een WYSIWYG-editor wil zeggen dat u de site kunt aanpassen en daarbij ziet wat de bezoeker zal zien. U hoeft dus niet te kunnen programmeren om uw site aan te passen. U hoeft ook zeker niets te weten over html, css of javascript om de site bij te kunnen houden. Lukt er toch iets niet helemaal? De webbouwers van Mediafirst kunnen u helpen met aangepaste CSS-stijlen en op maat gemaakte templates. Zo krijgt u de perfecte site zonder dat u veel technische kennis nodig heeft.

Beter gevonden worden in Google: een WordPress website helpt!

Een WordPress website is al vanaf de installatie goed ingericht om goed vindbaar te zijn in Google. Staat uw bedrijfsnaam al boven in Google als u uw belangrijkste product intikt? Niet? Dan is een WordPress site laten maken al een goede eerste stap. Een goede webbouwer kan met het installeren van enkele goede SEO plug-ins uw website nog meer SEO-vriendelijk maken.

WordPress websites zijn mooi en eenvoudig om aan te passen

WordPress sites maken het erg makkelijk om te werken met templates. U kan dus in samenspraak met uw webbouwer uit duizenden kwalitatieve templates kiezen die het uiterlijk van uw site bepalen en uw webbouwer kan deze templates dan verder personaliseren met u. Diverse plug-ins maken het ook mogelijk om allerlei elementen toe te voegen, zoals een kalender of de optie om in te schrijven op uw nieuwsbrief.

WordPress specialist in Enschede

Wanneer zo’n WordPress website voor u interessant klinkt en u bent in de omgeving van Enschede of u wil graag samenwerken met een partij uit Enschede dan kunt u Media First benaderen, dé WordPress specialist uit Twente. Zij zorgen voor een gebruiksvriendelijke website die responsive is en kunnen ook de hosting en het onderhoud voor u helemaal opnemen. U kan zich dan focussen op wat echt belangrijk is bij een website is: goede tekst en mooie afbeeldingen. Door te focussen op waar u goed in bent kunt u uzelf of uw onderneming meer rendement halen uit uw inspanningen.

23 May

Online Geld Verdienen Met De Verkoop Van Foto´s Op Stockfoto Sites

Wanneer u een echte liefhebber bent van foto’s en van het maken van foto’s dan heeft u Geld Verdienenwaarschijnlijk wel al een uitgebreide collectie opgebouwd aan foto’s. Denk bijvoorbeeld maar aan mooie vakantie foto’s, maar ook is er natuurlijk een grote kans dat er nog veel leuke foto’s zijn van bijzondere momenten. Zeker wanneer je een goede camera hebt, of een goede smartphone en daarnaast wat talent hebt voor schieten van mooie plaatjes kun je er op den duur flink wat geld mee verdienen. Ook is het handig om te weten hoe u de foto’s kunt bewerken zodat u de foto’s op de beste en mooiste kwaliteit online kunt zetten.

Stock Photo Websites

Op het moment dat u zelf wat mooie foto’s heeft geschoten en deze heeft bewerkt is het tijd om deze te verkopen. Deze foto’s kunt u vervolgens te koop zetten op stockfoto sites wat dan ook marktplaatsen voor foto’s zijn. Op deze stocksites kunnen fotografen hun foto’s uploaden en verkopen. Op het moment dat u dan een foto op deze website heeft geplaatst kan deze bekeken worden door webmasters, designers en natuurlijk ook reclamebureaus die hier vaak shoppen naar goed fotomateriaal. Op het moment dat een foto word verkocht krijgt u dan een deel van de opbrengst. Elke foto hoeft u maar 1 keer te uploaden en deze kan dan vervolgens door verschillende bedrijven gekocht worden of door slechts 1 persoon wanneer u ook de licentierechten (auteursrecht) verkoopt tegen een hogere prijs uiteraard. Op het moment dat u dus echt een mooie foto heeft, dan kan deze dus veel gedownload worden en dus kunt u vrij veel geld verdienen met slechts  1 foto en dat voor uw leven lang. Online geld verdienen met de verkoop van stockfoto´s is vrij gemakkelijk wanneer u een goed fotograaf bent en de foto´s op de juiste populaire marktplaatsen aanbied.

Kwaliteit van de foto´s is erg belangrijk

Om een mooie portfolio op te bouwen waarbij het duidelijk is dat u een professioneel bent is het wel van belang dat u alleen foto’s plaatst met een goede kwaliteit. Daarnaast kunt u zich specialiseren op een niche en promotie doen bij potentiele klanten die zich in deze niche bevinden.

Meer informatie over geld verdienen met stockfotografie

Elke foto moet natuurlijk altijd wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Zo is het belangrijk dat elke foto van een goede resolutie en dus een goede afmeting heeft zodat de foto er uitvergroot op printmateriaal ook goed uitziet. Zo kunt u meer foto´s verkopen omdat ze voor meer doeleinden geschikt zijn. Hoeveel u kunt verdienen hangt echt af van uw kwaliteiten als fotograaf, de commerciële niche die u bedient, de hoeveelheid van foto’s die u online heeft staan en op hoeveel stockfoto sites en natuurlijk uw eigen klantenkring en/of fan base. Hoe groter het aanbod des te meer u kunt verdienen. Op het internet heeft u de keus uit grote stockphoto websites die hoge en dus strenge kwaliteitseisen hebben. Wanneer u meer een amateur fotograaf bent kunt u beter voor een wat kleinere, micro stocksites kiezen aangezien de eisen daar minder streng zijn en u meer kans heeft dat uw foto´s gepubliceerd worden en daarna dus online te koop zijn. Voor meer informatie over geld verdienen met de verkoop van stockfoto´s gaat u naar www.snelgeldverdienen24.nl/