16 Feb

Stofzuigers vergelijken, de beste stofzuiger vergelijkingssite!

Je bent op zoek naar een stofzuiger. Je vraagt je af welk type stofzuiger je moet kopen. Wil Philips-Stofzuigerje die vraag beantwoorden? Dan moet je de verschillende soorten stofzuigers met elkaar vergelijken. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten stofzuigers? Heb je een bepaald soort stofzuiger gekozen? Dan moet je, op zoek naar de voor jou beste stofzuiger, ook die stofzuigers met elkaar vergelijken.

De vloerstofzuiger

De vloerstofzuiger, ook wel sledestofzuiger genoemd, wordt vaak gekozen. Dat is niet verwonderlijk. Ze zijn immers het meest geschikt als je je huis grondig wilt zuigen. Met hun grote zuigkracht vangen deze traditionele stofzuigers op wielen het vuil  moeiteloos op in een stofzak of in een stofreservoir. Heb je huisdieren of heb je last van allergieën? Dan is dit soort stofzuiger het meest geschikt.

Vloerstofzuigers vergelijken

Je hebt gekozen voor de veelzijdige vloerstofzuiger. Waar kun je bij het vergelijken van de verschillende vloerstofzuigers op letten?

 • Het energieverbruik. Het energielabel geeft informatie over het energieverbruik.
 • Helpt de stofzuiger om allergieën te voorkomen? Stofzuigers die de minste stofdeeltjes en andere kleine deeltjes uitblazen hebben uitstootklasse A.
 • Op zoek naar een stille stofzuiger? Kies dan een stofzuiger met een bescheiden geluidsniveau, dus met weinig decibels.
 • Op het energielabel wordt ook de reinigingsklasse op tapijt en op harde vloeren vermeld. Je kunt dus op zoek gaan naar een stofzuiger met de door jou gewenste reinigingscapaciteit.

De sledestofzuiger

Sledestofzuigers zijn doorgaans compact, licht van gewicht en wendbaar. Ze kunnen eenvoudig met één hand worden bediend. Bovendien zijn ze vaak voorzien van een accu. Je hebt dan maximale bewegingsvrijheid. Hun kracht is wel beperkt. Ook de inhoud van het stofreservoir is beperkt.  Voor de kleinere schoonmaakklussen zijn ze wel geschikt.

Sledestofzuigers met elkaar vergelijken

Bij het  met elkaar vergelijken van sledestofzuigers moet je letten op:

 • De zuigkracht. Een steelstofzuiger met veel zuigkracht zuigt gemakkelijk stof en ander vuil op.
 • De filters. Goede filters zorgen voor een schone uitblaaslucht. Het stof wordt dan goed door de steelstofzuiger vastgehouden. Er is dan een kleinere kans op allergieën.
 • Op zoek naar een stille sledestofzuiger? Koop dan een stofzuiger met een geluidsniveau van minder dan 80 decibel.
 • Wil je het hele huis schoonmaken? Kies dan voor een sledestofzuiger met een opvangcapaciteit van minimaal 0,5 liter.
 • Wil je zonder onderbreking een hele verdieping schoonmaken? Dan moet de accuduur van de stofzuiger minimaal 50 minuten zijn.

Eenvoudig en snel stofzuigers met elkaar vergelijken

Je wilt eenvoudig en snel stofzuigers met elkaar vergelijken. Weet je waar je dat kunt doen? Bezoek vandaag nog de website reoverview.nl!

17 Oct

Het belang van een goede patchkastventilator!

Koop je een patchkast? Uiteraard moet je dan ook zorgen voor voldoende ventilatie. patchkastwinkelWaarom is het belangrijk om bij een patchkast of serverkast te zorgen voor voldoende koeling? Omdat de temperatuur van de in de patchkast geplaatste apparatuur, zoals bijvoorbeeld de server, behoorlijk kan oplopen. Door een te hoge temperatuur kan de apparatuur worden beschadigd.  Je kunt zorgen voor voldoende koeling door een of meer ventilatoren aan te schaffen.

Bedenk dat de moderne IT-apparatuur steeds meer vermogen levert. Door dat hoge vermogen kunnen de in de kasten geplaatste routers, server en switches bij het ontbreken van voldoende koeling snel oververhit worden, met als mogelijk gevolg het uitvallen van apparatuur en vroegtijdige defecten.

Er bestaan verschillende modellen ventilatoren

Je hebt een goede ventilator nodig. Er bestaan verschillende modellen. Welk model moet je kiezen? Er zijn ventilatoren voor patchkasten met 1, 2 of 4 units.  Zorg dat je een model kiest dat past bij de patchkast die je hebt staan. Het kiezen van het juiste model is belangrijk, want met het juiste model, van goede kwaliteit en met voldoende vermogen, kun je oververhitting voorkomen. Wellicht weet je niet welk model je moet kiezen. Neem dan gerust contact op met de vakmensen van patchkastwinkel. Ze helpen je graag bij het kiezen van de juiste ventilator.

Hoe een ventilatorset werkt

Door een ventilatorset / fan unit wordt warme lucht uit de patchkast gezogen, met als gevolg een dalende temperatuur. Dankzij de gedaalde temperatuur kan de in de patchkast aanwezige apparatuur beter worden gekoeld. Je hebt dus geen last meer van het probleem oververhitting.

11 Oct

Gebruikte serverkasten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen

Als je een groot aantal servers nodig hebt, kun je die het beste monteren in een serverkast. serverkastNieuwe serverkasten zijn behoorlijk prijzig, maar soms zijn gebruikte serverkasten een goed alternatief. Als je een gebruikte serverkast wilt aanschaffen moet je wel goed opletten dat je het juiste type selecteert, want er zijn veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo zijn er serverkasten van 19 inch, van 10 inch en met verschillende dieptes. Kijk dus goed welke serverkast voor jouw situatie het meest geschikt is.

Waar moet je op letten bij het kopen van gebruikte serverkasten?

Uiteraard zijn de afmetingen van jouw apparatuur bepalend voor de soort gebruikte serverkasten die je nodig hebt. Maar ook de beschikbare plek in de serverruimte speelt een rol, evenals de mate waarin de apparatuur koeling nodig heeft. Als jouw servers erg warm worden is het misschien een optie om geen gebruikte serverkast aan te schaffen, maar in plaats daarvan gebruikte serverracks. Die hebben geen zijwanden, zodat de apparatuur zijn warmte beter kwijt kan. Als je vaak bij de servers moet is het een optie om voor gebruikte serverkasten zonder deurtjes te kiezen.

De verschillende gebruikte serverkasten

De belangrijkste opties bij het kiezen voor een gebruikte serverkast op een rij:

 • Het meest gemakkelijk is het om gebruik te maken van de EIA standaard. Daarin zijn de standaardmaten gedefinieerd voor een 19 inch serverkast. Dat betreft de verticale afstand tussen de hoogte-eenheden, de horizontale afstand tussen de eenheden en de opening kast, en de breedte van het voorpaneel. Als jouw apparatuur aan deze standaard voldoet passen gebruikte serverkasten die aan de EIA-standaard voldoen altijd.
 • Afwijkende maten hebben vaak te maken met de breedte van de gebruikte serverkast. Je kunt kiezen uit kasten van 600 mm, maar ook voor extra brede van 800 mm. Dan heb je meer ruimte om de kabels op te bergen.
 • Ook de diepte is variabel. Er zijn kasten van 450 mm tot 1300 mm. Houd bij het opmeten van de benodigde diepte van je gebruikte serverkasten rekening met 100 mm extra voor de stekkers.
 • De drie typen uitvoering van de deuren voor gebruikte serverkasten zijn glas, metaal en geperforeerd.

Advies bij het uitzoeken van gebruikte serverkasten

Het uitzoeken van gebruikte serverkasten best lastig. Je hebt keuze uit een groot aantal opties. De specialisten van serverkastkopen.nl willen je daar graag bij helpen. Neem telefonisch 024-3333002 of via e-mail [email protected] contact op. Serverkastkopen.nl is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur.

01 Jul

Ajax Alarmsysteem Nodig? Lees Eerst Dit!

Op zoek naar een shop waar ze alarmsystemen verkopen? Wellicht vind je op het internet ajax-draadloos-zwartde Ajax Alarmsysteem website. Verder zoeken is dan niet meer nodig. Waarom niet? Omdat je op de Ajax Alarmsysteem website informatie over een van de beste alarmsystemen ter wereld vindt. Bovendien kun je er direct een Ajax Alarmsysteem bestellen.

Ajax Alarmsystemen voor woning en bedrijf

Op de website van Ajax Alarmsysteem is te lezen dat er zowel Ajax Alarmsystemen voor woningen als voor bedrijven kunnen worden geleverd. Het Ajax Alarmsysteem voor in woningen is volledig draadloos. Het alarmsysteem kan eenvoudig zelf worden geïnstalleerd. Natuurlijk kun je de installatie ook laten verzorgen door Ajax Alarmsysteem. Na oplevering krijg je desgewenst een VEB certificaat voor de verzekeringsmaatschappij.
Op de Ajax Alarmsysteem website is ook te lezen Ajax Alarmsysteem ook een betaalbare beveiligsoplossing voor je bedrijf kan leveren, in elke risicoklasse. Op zoek naar een betaalbare en passende beveiligingsoplossing met VEB certificaat. Kijk dan zeker op de Ajax Alarmsysteem website.

Beveiligen in stijl

Op de website van Ajax Alarmsysteem wordt vermeld dat Ajax Systems al sinds 2011 professionele beveiligingssystemen ontwerpt. Hun beveiligingssystemen zijn een combinatie van een stijlvolle ontwikkeling en technische innovaties. Klanten reageren enthousiast. Ze vinden dat hun beveiligingssysteem er nog noot zo goed heeft uitgezien. Ook zijn ze tevreden over de eenvoudige bediening van het hele systeem met de Smartphone App. Bovendien lopen ze dankzij die app geen melding meer mis.

Ajax Alarmsysteem website is ook een webshop

Op de Ajax Alarmsysteem website kun je de Ajax Alarmsystemen voor woning en bedrijf ook direct bestellen. Je kunt er dus bijvoorbeeld een Ajax Starterkit bestellen. Een Ajax Starterkit, wit of zwart, bevat een centrale met IP en GSM (een Ajax Hub), een bewegingsmelder, een magneetcontact, een afstandsbediening en een gratis Ajax App.
Je kunt er ook een Ajax Hub, wit of zwart, bestellen. Dit is het brein van het alarmsysteem. De Hub kan via je smartphone worden geconfigureerd en bediend. Met deze Ajax Hub, met IP en GSM verbinding, kunnen 100 componenten en vijftig gebruikers worden gecontroleerd.
Je kunt er ook een Keypad bestellen. Met de Keypad kun je het Ajax Alarmsysteem bedienen. Het systeem kan zowel met een enkele toets als met een code worden ingeschakeld. Door een dwangcode te gebruiken kan een stil alarm bij de meldkamer worden ingeschakeld.
Uiteraard kunnen via de Ajax Alarmsysteem website ook diverse detectoren worden besteld: bewegingsdetectoren, branddetectoren, glasbreukmelders, magneetcontacten en waterdetectoren.

29 Aug

De smaakvolle liquids van Vaporlinq

Vaporlinq, waar te koop? Dit Nederlandse merk ontwikkelt en produceert de gehele beleving van e-sigaretten met vaporizers en de liquids. Met de vaporizer maakt VaporlinQ het voor iedere roker van e-sigaretten makkelijk. Zo zijn er elegante modellen, hoogwaardige modellen met de laatste elektronische snufjes maar ook voordelige exemplaren. De vaporizers worden in het buitenland geproduceerd. De liquids worden in Nederland ontwikkelt en geproduceerd, waarbij de smaken variëren van verfrissend zoals fruit naar klassiek als drop. Zo maakt VaporlinQ het voor zowel ervaren als beginnende dampers makkelijk om de overstap te verrichten van gewone sigaretten naar de e-sigaret.

Vaporlinq, waar te koop?

Waar is Vaporlinq te koop? Er zijn verschillende verkooppunten bekend waar VaporlinQ te koop is. Zo kun je via EA-Sigaret zowel e-sigaretten als liquids bestellen, met diverse nicotinesterktes vanaf 0mg tot 18mg. De e-sigaretten van VaporlinQ zijn al gevuld, waardoor je wanneer dat nodig is bij kunt bestellen. Een startset van het merk bevat twee cartridges zonder nicotine. Ook zitten er een batterij en een usb-lader bij. Ook op de website van het merk zelf staan de diverse verkooppunten aangegeven. Tevens heb je de mogelijkheid om via de webshop van VaporlinQ zelf vaporizers en verschillende liquids te bestellen.

PG/VG verhoudingen

De meeste liquids van VaporlinQ hebben dezelfde PG/VG verhouding: 30/70. Wat houdt dit precies in? PG betekent Propyleenglycol en staat bekend als goed bindmiddel voor aroma’s die aan de liquid worden toegevoegd. VG staat voor Vegetable Glycerine en is bekend als een verzachtend middel. Een verhouding met een hoger percentage aan VG geeft de liquid dus een zachte en zoete smaak in de keel, maar niet te sterk. Ook geeft VG vaak meer damp. PG zorgt er vaak voor dat de smaak van de liquid wat sterker wordt. De sterkte aan nicotine kun je zelf invullen, dit varieert van 3mg tot 18mg.

Makkelijke overstap naar de e-sigaret

Je kunt bij Vaporlinq terecht voor een breed scala aan cartridges maar ook e-liquids. Qua vorm en gebruik hebben de e-sigaretten van VaporlinQ veel weg van echte sigaretten. Hierdoor is de Cig-a-LinQ lijn ideaal voor beginners, omdat dit zorgt voor een gemakkelijkere overstap van de echte sigaret. Dit model is ook via EA-Sigaret te bestellen. Daarnaast zijn er nog tal van andere modellen, maar ook e-liquids met uiteenlopende smaken. VaporlinQ is te koop bij diverse webshops.

19 Jun

Het geven van advies zodat u tot een juiste keuze houtkachel komt!

Een houtkachel aanschaffen, de ins- en outs
Voordat u een houtkachel gaat aanschaffen is er natuurlijk over nagedacht waarom er zo’nandere aspecten aankoop wordt gedaan. Veel mensen gebruiken de houtkachel als sfeerhaard op kille avonden. Er zijn echter ook andere aspecten waar over zal worden nagedacht bij de aanschaf van een houtkachel. Een lekker gestookt houtvuurtje zal de nodige warmte en sfeer met zich meebrengen. Heerlijk onderuitgezakt een beetje staren in de vlammetjes geeft ontspanning en gezelligheid.

Waar aan denken vóórdat wordt aangeschaft

Een houtkachel is een kostbare aanschaf. Een weloverwogen besluit is dus verstandig. Eén van de dingen die moeten worden bedacht is hoe groot de ruimte is waar de houtkachel in komt te staan in verband met het zuurstofverbruik van de kachel. Er moet immers ook genoeg zuurstof voor uzelf overblijven om vrij te kunnen blijven ademhalen.

Kan er wel een houtkachel in mijn woning?

Is er een schoorsteen aanwezig? En is deze nog in tact? Allemaal vragen die u zichzelf gesteld moet hebben voordat tot aankoop wordt overgegaan. Is er géén schoorsteen aanwezig maar kan er dan wel een rookkanaal worden aangelegd? Een houtkachel heeft een rookkanaal nodig anders is het zinloos om deze te kopen. Vaak zitten er in huizen bepaalde plekken die gemakkelijk kunnen worden doorgestoken om een rookkanaal te realiseren. Is er al wel een bestaande schoorsteen dan zal deze nagekeken moeten worden of deze nog functioneert. Is de schoorsteen poreus dan zal er wat aan gedaan moeten worden vóórdat deze in gebruik wordt genomen.

Hoofdverwarming

Gaat u de houtkachel als hoofdverwarming gebruiken dan komen er andere aspecten om de hoek kijken dan wanneer deze als sfeerhaard wordt gebruikt. De grootte van een houtkachel zal bepalend zijn voor de ruimte die warm gestookt kan gaan worden. Hoe groter de ruimte hoe groter de houtkachel die nodig is om de ruimte warm te krijgen. Een kleine houtkachel is eigenlijk meer geschikt om een gezellige avond te creëren. Een ruimte van 10 vierkante meter heeft 1 KW nodig. De meeste huishoudens hebben een woonruimte van zo’n 40 vierkante meter. Dan is een houtkachel die 4 tot 6 KW verstookt het beste.

Inbouw houtkachel

Een inbouw houtkachel geeft een prachtige uitstraling en voegt echt iets toe aan een interieur. Een hout gestookte kachel als hoofdverwarming kan met een aantal simpele oplossingen aangesloten worden op de centrale verwarming. De professionele medewerkers van dvsvof.nl kunnen u alle adviezen hieromtrent geven en u helpen de juiste keus te maken. Op elke haard of het nu een kleine kachel betreft of een gietijzeren houtkachel, op elke haard wordt garantie gegeven. Per merk zitten echter wel verschillen qua garantietijd. Bij een aantal gerenommeerde merken kan de garantie wel 10 jaar zijn. Op glas en binnenwerk zit géén garantie maar dit kan heel simpel vervangen worden. De kwaliteit / prijsverhouding is uitstekend, dus het is zinvol om op de website te kijken en u te laten inspireren!

18 Apr

Noten Leverancier Voor De Retail, Horeca en Detailhandel

Wanneer u noten en gedroogde vruchten wilt verkopen of wilt aanbieden aan uw gasten in de horeca ofpecannoten detailhandel dan is het belangrijk om een voorraad te hebben zodat u genoeg kunt verkopen aan uw consumenten of aan andere bedrijven. Wat u ook wilt aankopen, en hoeveel kilogram, het begint allemaal bij het vinden van een betrouwbare groothandel noten en zuidvruchten met een groot aanbod. De website van Nut Supply is een grote Europese groothandelaar in noten, vruchten en zaden. Zo kunt u op de website erg veel verschillende soorten noten vinden die uit allerlei verschillende landen verspreid van over de hele wereld komen. De noten hebben altijd een zeer goede smaak en hebben dan ook een goede kwaliteit. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde noten soort en meer informatie wilt hebben over deze soort kunt u klikken op de afbeelding van een product. Dan staat er in hoeveel kilogram een bepaald product beschikbaar is en ook zaken zoals de levertijd komen hier aan de orde. Verder staat er altijd het land van herkomst aangegeven zodat u helemaal zeker weet waar uw producten vandaan komen. Tot slot kunt u altijd de hulp vragen van de medewerkers die beschikbaar zijn. Bel of email hun even en voordat u het weet krijgt u alweer een reactie terug. De medewerkers hebben een grote ervaring in de noten branche en weten dan ook goed hoe zij u het beste kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld toch nog wat vragen over de voorraden, of over welke producten u het beste kunt aanschaffen? De medewerkers helpen u graag.

Het aanbod van verschillende soorten noten op nutsupply.com

Wanneer u naar de categorie noten gaat en hier met uw muis over heen gaat ziet u meteen uit welke verschillende categorieën u een keus kunt maken. Zo kunt u kiezen voor cashewnoten, pecannoten, walnoten, pistachenoten en nog vele andere soorten. Amandelschaafsel is bijvoorbeeld een product dat erg vaak word gebruikt en dan ook op veel soorten gerechten kan worden toegepast. Het amandel schaafsel van de website is maar liefst 9 maanden houdbaar waardoor u meer dan genoeg tijd heeft om het door te verkopen of te gebruiken in uw gerechten. Daarnaast zijn er nog meer lekkere noten te vinden op de website. Zo kunt u ook altijd kiezen voor de pistache noten die zijn gepeld en die afkomstig zijn uit India. Deze worden binnen 1 tot 2 werkdagen thuis bij u geleverd en zijn verkrijgbaar in de verpakkingen van 2,5kg en 10kg. Ook kunt u op de website noten mixen vinden waarbij u een lekkere combinatie aan diverse noten kunt kopen. Ga bijvoorbeeld voor een studentenhaver mix of voor een Hawaii mix.