16 Feb

Stofzuigers vergelijken, de beste stofzuiger vergelijkingssite!

Je bent op zoek naar een stofzuiger. Je vraagt je af welk type stofzuiger je moet kopen. Wil Philips-Stofzuigerje die vraag beantwoorden? Dan moet je de verschillende soorten stofzuigers met elkaar vergelijken. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten stofzuigers? Heb je een bepaald soort stofzuiger gekozen? Dan moet je, op zoek naar de voor jou beste stofzuiger, ook die stofzuigers met elkaar vergelijken.

De vloerstofzuiger

De vloerstofzuiger, ook wel sledestofzuiger genoemd, wordt vaak gekozen. Dat is niet verwonderlijk. Ze zijn immers het meest geschikt als je je huis grondig wilt zuigen. Met hun grote zuigkracht vangen deze traditionele stofzuigers op wielen het vuil  moeiteloos op in een stofzak of in een stofreservoir. Heb je huisdieren of heb je last van allergieën? Dan is dit soort stofzuiger het meest geschikt.

Vloerstofzuigers vergelijken

Je hebt gekozen voor de veelzijdige vloerstofzuiger. Waar kun je bij het vergelijken van de verschillende vloerstofzuigers op letten?

  • Het energieverbruik. Het energielabel geeft informatie over het energieverbruik.
  • Helpt de stofzuiger om allergieën te voorkomen? Stofzuigers die de minste stofdeeltjes en andere kleine deeltjes uitblazen hebben uitstootklasse A.
  • Op zoek naar een stille stofzuiger? Kies dan een stofzuiger met een bescheiden geluidsniveau, dus met weinig decibels.
  • Op het energielabel wordt ook de reinigingsklasse op tapijt en op harde vloeren vermeld. Je kunt dus op zoek gaan naar een stofzuiger met de door jou gewenste reinigingscapaciteit.

De sledestofzuiger

Sledestofzuigers zijn doorgaans compact, licht van gewicht en wendbaar. Ze kunnen eenvoudig met één hand worden bediend. Bovendien zijn ze vaak voorzien van een accu. Je hebt dan maximale bewegingsvrijheid. Hun kracht is wel beperkt. Ook de inhoud van het stofreservoir is beperkt.  Voor de kleinere schoonmaakklussen zijn ze wel geschikt.

Sledestofzuigers met elkaar vergelijken

Bij het  met elkaar vergelijken van sledestofzuigers moet je letten op:

  • De zuigkracht. Een steelstofzuiger met veel zuigkracht zuigt gemakkelijk stof en ander vuil op.
  • De filters. Goede filters zorgen voor een schone uitblaaslucht. Het stof wordt dan goed door de steelstofzuiger vastgehouden. Er is dan een kleinere kans op allergieën.
  • Op zoek naar een stille sledestofzuiger? Koop dan een stofzuiger met een geluidsniveau van minder dan 80 decibel.
  • Wil je het hele huis schoonmaken? Kies dan voor een sledestofzuiger met een opvangcapaciteit van minimaal 0,5 liter.
  • Wil je zonder onderbreking een hele verdieping schoonmaken? Dan moet de accuduur van de stofzuiger minimaal 50 minuten zijn.

Eenvoudig en snel stofzuigers met elkaar vergelijken

Je wilt eenvoudig en snel stofzuigers met elkaar vergelijken. Weet je waar je dat kunt doen? Bezoek vandaag nog de website reoverview.nl!