17 Mar

Het kopen van een waterontharder

Woon je in een appartementencomplex? Wellicht heb je geluk. In het HappyDropsappartementencomplex kan een waterontharder zijn geplaatst. Je hebt dan geen last van kalkaanslag. Helaas zijn de meeste appartementencomplexen niet voorzien van een waterontharder. De kans is groot dat je last hebt van kalkaanslag. Je ziet de kalkaanslag dan bijvoorbeeld op de kranen en in de badkamer en in de waterkoker. Gelukkig kan de kalkaanslag wel verwijderd worden. Dat is echter een lastige klus. Bovendien moet deze lastige klus geregeld worden gedaan. Verwijderde kalkaanslag heeft namelijk de vervelende eigenschap om na verloop van tijd weer teug te keren. Natuurlijk wil je voor eens en altijd verlost zijn van kalkaanslag. Daarom besluit je om een waterontharder te kopen.

Het kopen van een traditionele waterontharder

Natuurlijk kun je een traditionele waterontharder kopen. Door een traditionele waterontharder wordt zout toegevoegd aan het water. De calcium en magnesium in het harde water verdwijnen. Het water wordt zacht. Eindelijk verlost van de kalkaanslag. Je bent wel geschrokken van het prijskaartje. Het is gelukkig wel een goede investering geweest. Maar je had ook een andere waterontharder kunnen kopen. Helaas wist je eerder niet dat je ook een niet traditionele waterontharder had kunnen kopen. HappyDrops is geen traditionele waterontharder omdat het harde water niet wordt onthard.

Het kopen van een niet traditionele waterontharder

Stel je was wel op de hoogte geweest van het bestaan van HappyDrops. Wellicht had je dan gekozen voor HappyDrops. Eigenlijk is HappyDrops geen waterontharder. Het water wordt eigenlijk niet, zoals zojuist is opgemerkt, onthard. Wat doet HappyDrops dan wel met het water? Het water wordt door HappyDrops geneutraliseerd. Door het unieke Siliphos doseersysteem worden er fosfaten aan het water toegevoegd. De calcium en magnesium blijven in het water aanwezig. Het water wordt niet zachter. De calcium en magnesiummindealen verliezen wel hun hechtingskracht. Kalkaanslag krijgt daardoor geen kans meer. Wie een HappyDrops systeem koopt maakt zijn portemonnee blij. Het revolutionaire HappyDrops systeem is altijd voordeliger dan een traditionele waterontharder. Bovendien kan een HappyDrops systeem heel eenvoudig tussen de waterleiding worden geplaatst. Er is dus geen breekwerk nodig. En het systeem hoeft ook niet te worden aangesloten op een afvoer.

Waarom zijn de kopers van HappyDrops blij

De kopers van HappyDrops zijn blije mensen. Waarom maakt HappyDrops mensen blij?

  • HappyDrops maakt mensen blij omdat het systeem eenvoudig kan worden ge├»nstalleerd. HappyDrops heeft geen stekker of afvoer nodig.
  • Mensen worden blij omdat de prijs, inclusief installatie van het systeem, lager is dan gedacht.
  • De doseerunit van HappyDrops kan het water circa twee jaar lang neutraliseren. Over het vervangen van de doseerunit hoeven de mensen zich geen zorgen te maken. HappyDrops vervangt de doseerunit.
  • Over het onderhoud van het systeem hoeven mensen zich ook geen zorgen te maken. Het systeem is onderhoudsvrij.

HappyDrops kan ook jou blij maken. Je wordt al blij als je de website www.happydrops.nl

bezoekt.