02 Mar

Industriele wandlampen koop je voordelig hier online!

stoere industriele wandlamp

Klik op het plaatje om naar de webshop te gaan!

Wilt u uw huis een nieuwe, hippe transformatie geven, maar u heeft geen zin (of geld) voor een volledig nieuw interieur? Overweeg dan eens een industriële wandlamp!

Een industriële wandlamp geeft uw interieur net dat beetje extra kick. Een stoere toevoeging, die tegelijkertijd voor een hoop charme zorgt. Maar hoe zorg je er nou voor dat zo’n industriële wandlamp goed tot zijn recht komt?

Eyecatcher voor uw interieur

Industriële wandlampen zijn enorme eye catchers. Zorg er dus ook voor dat ze goed in de belangstelling staan en niet te missen zijn. Denk bijvoorbeeld:

  • aan de muur boven de eettafel
  • boven de open haard
  • aan de muur aan het hoofdeinde van het bed
  • boven het aanrecht
  • etcetera

Let er hierbij goed op dat de rest van die muren redelijk leeg zijn. Een industriële lamp komt niet goed tot zijn recht als hij zijn glorie moet delen met anderen lampen, schilderijtjes, (te) opvallend behang of foto’s.

Sfeervolle lichtbron

Naast dat de industriële wandlamp direct een erg goede en grote indruk maakt in uw interieur, is de lamp ook meteen een grote lichtbron. Geen gedoe meer bij de eettafel om uw heerlijke gerechtjes mooi te belichten met verschillende lampjes en kaarsjes. Nee, de wandlamp alleen al zet uw voedsel in een mooi warm, helder licht. Wij bieden wandlampen met diversen soorten type verlichting aan, zoals:

  • gloeilamp
  • halogeenlampje
  • ledlampje
  • spaarlamp

Als het dus om de lichtbron zelf gaat, kunt u bij ons precies kiezen waar u naar op zoekt bent.

Sfeermaker

Maar kiezen uit verschillende typen verlichting is niet de enige keus die we u voorleggen. Industriële wandlampen zijn er namelijk in alle vormen en maten. Industrieel is immers een erg breed begrip! Zo hebben wij stoere, industriële wandlampen die doen denken aan vroeger; de lamp had zó uit een fabriekshal kunnen komen! Maar in onze online collectie wandlampen vindt u ook industriële wandlampen met een moderne draai. Ook in kleur variëren de lampen: metaal, wit, hout.. Alles is mogelijk. Kijk snel alvast even in onze online catalogus of er iets voor u bij zit!

Bezorging

Wij melden u graag dat de verzending van de lamp bij ons altijd gratis is. En indien de lamp op voorraad is, hebben wij deze al binnen 1 à 2 werkdagen bij u geleverd! Wilt u uw lamp liever op een specifiek moment ontvangen, dan kunt u dat simpel aan ons doorgeven op de bestelpagina. Ook het retour zenden is uiteraard kosteloos, maar dit komt gelukkig zelden voor. Onze collectie lampen is dusdanig groot en divers dat er altijd wel een geschikte lamp tussen zit! Wacht niet langer en pimp uw interieur deze week nog met een stoere, industriële wandlamp! Wij zien uw bestelling tegemoet!