13 Jun

Stempels bestellen snel en gemakkelijk bij Destempel.nl

Een mooie stempel staat goed op uw briefpapier

Wat voor een stempel u ook zoekt, in wat voor maat en welke soort; u vindt het bij Destempel.nl. Bovendien verkopen zij niet alleen stempels, maar ook allerlei toebehoren. En dat is wel zo handig, om zolang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw aanschaf!

Soorten
Bij elke soort stempel hoort weer een andere inkttoevoer, zo is er bij de één het inktkussen ingebouwd en bij de ander dient u deze apart aan te schaffen. Sommigen horen juist veel inkt te bevatten voor een juiste afdruk, terwijl anderen weinig van deze vloeistof nodig hebben.
stempel met atoomklok

Zo zijn er bijvoorbeeld de handstempels en eenvoudige numeroteurs, die een inktkussen nodig hebben. Andere numeroteurs en doe-het-zelf-mogelijkheden hebben een ingebouwd inktvoorraad. Met een numeroteur kunt u achter elkaar diverse nummers afdrukken en dat is wel zo praktisch om het apparaat niet telkens op een stempelkussen te hoeven plaatsen.

Zelf maken
De doe-het-zelf-stempels kunnen geheel volgens de persoonlijke wensen worden opgezet. Te kiezen valt uit het gebruik van 3, 4 of 5 regels, waarbij de letters een hoogte hebben van 4 millimeter. Er kan gewerkt worden met letters, cijfers en tekens. Om het miniscule werk te vergemakkelijken wordt een pincet meegeleverd.

Wat praktisch is aan een zelf te bedenken afdrukmogelijkheid is dat het altijd uniek kan blijven. Net als de reliëfstempels die bijvoorbeeld binnen het notariskantoor wordt gebruikt is gemakkelijk aan te passen aan de wensen van de betreffende gebruiker(s). Ook bestaat er over het algemeen de mogelijkheid een andere kleur inkt te kunnen toepassen.

Gadgets en andere stempeltoebehoren
Een veel gebruikte accessoire in het uitgaansleven of gewoon tijdens het beoefenen van een hobby is de uv-lamp. Hiermee kan de uv-inkt worden afgelezen. Er is speciaal uv-inkt verkrijgbaar, dat zeer snel droogt en daarom zeer praktisch is bij binnenkomst van bijvoorbeeld een discotheek.

Een leuke gadget die verkrijgbaar is bij Destempel.nl is bijvoorbeeld de stempelmuis. Dit is een computermuis en stempel ineen. De inkttoevoer is ingebouwd en wanneer u de afdruk niet wilt maken, klapt u de muis heel handig weer in en zijn de afdrukgegevens niet meer zichtbaar. Deze muis is inmiddels populair in het gebruik en wordt standaard geleverd in wit of indigo, maar bestelt u er meer dan 1000, dan zijn de kleurcombinaties bijna oneindig.

Een andere soort afdrukkers
Wanneer u denkt dat u bij Destempel.nl alleen terecht kunt voor afdrukken met de hand, heeft u het mis. Zij voorzien uw kantoor namelijk ook in apparatuur voor het stempelen van de klokkaart. U kunt kiezen tussen prikklokken met of zonder accu en die met of zonder belsignaal. U kunt naast alle instellingen voor datum, tijd en wijze waarop afgedrukte mag worden, bij sommige soorten ook de grootte van de letters en cijfers wijzigen. Bij de meeste prikklokken wordt de zomer- en wintertijd automatisch aangepast.